Hovězí plátky na zelenině
Ingredience:
2 hovězí plátky, 15g tuku, sůl, hladká mouka, mletá sladká paprika, kousek cibule, 150g rajčat, 1 paprika (nebo 5 lžic sterilovaného leča), kousek květáku, petrželka
Postup:
Hovězí plátky odblaníme, po obvodu mělce nařízneme na třech místech, naklepeme, osolíme, posypeme paprikou a moukou a vložíme na drobně pokrájenou, na tuku lehce zpěněnou cibuli. Opečeme je po obou stranách, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou. Při dušení je obracíme a podléváme vodou. Ke konci dušení přidáme pokrájenou zeleninu (nebo lečo) a usekanou petrželku. Vhodná příloha jsou brambory.
Ohodnoťte tento recept:
Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.82
Hodnoceno: 28586 krát