Medvědí tlapa
Medvědi jsou chráněným druhem a toto je kuchařka o hovězím. Podtrženo, sečteno – medvědí dáváme do uvozovek a použijeme vysoký roštěnec.
Ingredience:
4 plátky masa z vysokého roštěnce, 2 vejce, 4 větší stroužky česneku, strouhanka, hladká mouka, sůl, pepř, olej
Postup:
Plátky masa rozklepeme paličkou na tenko, osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Obalíme klasicky v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Zprudka osmažíme na rozpáleném oleji. Vhodnou přílohou jsou šťouchané brambory se zelenou cibulkou.
Ohodnoťte tento recept:
Ohodnoťte tento recept známkou od 1 do 5 (jako ve škole)
Známka receptu: 2.83
Hodnoceno: 27878 krát