Seminář na téma zpracování masa na farmě
30.08.2023, Kamil Malát |
Celostátní síť pro venkov a Místní akční skupina Brána Vysočiny Vás srdečně zvou na seminář Realizace faremního odbytu masa a masných výrobků. Semináře jsou zaměřeny na zpracování a odbyt masa a masných produktů na farmě, krátké odbytové řetězce, marketing a základní povinnosti zpracovatele. Účastníci se seznámí s provozem farmy, její historií, povinnostmi, které musí při zpracování a odbytu farmář splnit a také různými možnostmi odbytu svých produktů (prodej z farmy, odbyt přes maloobchod, prodejní automaty, farmářské trhy, společný odbyt, webové stránky apod.).
Semináře jsou určeny pro zemědělce, výrobce potravin, popř. jiné osoby, pracující pro hospodářské subjekty kategorie MSP (malé a střední podniky). Informace o seminářích a registrace: Ing. Milan Kouřil, email kouril@masbranavysociny.cz.
Termíny, místa a témata seminářů:
• 2.10.2023 Jatky Mohelno, Mohelno 413, 675 75 Mohelno
Zpracování vepřového a hovězího masa (jatky, bourárna), zpracovna (vlastní masné výrobky), prodejna, spolupráce
• 18.10.2023 Bovinex s.r.o., Petrovice 22, 679 02 Rájec-Jestřebí
Zpracování krůtího masa (jatky, bourárna, porcovna), odbyt, spolupráce
• 8.11.2023 Podřipská farma, Kyškovice 10, 413 01 Roudnice nad Labem
Zpracování hovězího masa (nově zbudovaná bourárna), odbyt z farmy, spolupráce, agroturistika
• 30.11.2023 Rodinná farma Bílkovi s.r.o., Na Písku 107, Chornice 569 42
Zpracování hovězího a vepřového masa (jatky, bourárna, mražení masa), sanitace prostor, audity, bezobslužný prodej
• 8.12.2023 Farmářský dům, Lánovská 633, 543 01 Vrchlabí
Bezobslužný odbyt masa a dalších produktů (Farmářský dům), odbyt ve spolupráci s dalšími farmáři
Organizační pokyny:
• kapacita každého semináře je omezena
• registrace jsou závazné
• čas konání semináře: 8:30 - 17:00
• občerstvení pro účastníky bude zajištěno
• registraci lze stornovat pouze písemně, a to nejpozději 4 pracovní dny před konáním semináře
• na akci je možné vyslat náhradníka, splňujícího definici účastníka
Semináře jsou určeny pro zemědělce, výrobce potravin, popř. jiné osoby, pracující pro hospodářské subjekty kategorie MSP (malé a střední podniky). Informace o seminářích a registrace: Ing. Milan Kouřil, email kouril@masbranavysociny.cz.
Termíny, místa a témata seminářů:
• 2.10.2023 Jatky Mohelno, Mohelno 413, 675 75 Mohelno
Zpracování vepřového a hovězího masa (jatky, bourárna), zpracovna (vlastní masné výrobky), prodejna, spolupráce
• 18.10.2023 Bovinex s.r.o., Petrovice 22, 679 02 Rájec-Jestřebí
Zpracování krůtího masa (jatky, bourárna, porcovna), odbyt, spolupráce
• 8.11.2023 Podřipská farma, Kyškovice 10, 413 01 Roudnice nad Labem
Zpracování hovězího masa (nově zbudovaná bourárna), odbyt z farmy, spolupráce, agroturistika
• 30.11.2023 Rodinná farma Bílkovi s.r.o., Na Písku 107, Chornice 569 42
Zpracování hovězího a vepřového masa (jatky, bourárna, mražení masa), sanitace prostor, audity, bezobslužný prodej
• 8.12.2023 Farmářský dům, Lánovská 633, 543 01 Vrchlabí
Bezobslužný odbyt masa a dalších produktů (Farmářský dům), odbyt ve spolupráci s dalšími farmáři
Organizační pokyny:
• kapacita každého semináře je omezena
• registrace jsou závazné
• čas konání semináře: 8:30 - 17:00
• občerstvení pro účastníky bude zajištěno
• registraci lze stornovat pouze písemně, a to nejpozději 4 pracovní dny před konáním semináře
• na akci je možné vyslat náhradníka, splňujícího definici účastníka