|
|
Hlavní nabídka |
|
|
Plemena |
|
|
|
| Aberdeen angus |
|
|
|
| Belgické modré |
|
|
|
| Blonde d'Aquitaine |
|
|
|
| Galloway |
|
|
|
| Gasconne |
|
|
|
| Hereford |
|
|
|
| Highland |
|
|
|
| Charolais |
|
|
|
| Limousine |
|
|
|
| Masný simentál |
|
|
|
| Piemontese |
|
|
|
| Salers |
|
|
|
| Aubrac |
|
|
|
| Parthenaise |
|
|
|
| Shorthorn |
|
|
|
| Texas longhorn |
|
|
|
| Bazadaise |
|
|
|
| Wagyu |
|
|
|
| Vosgienne |
|
|
|
| Rouge des Prés |
|
|
|
| Andorrské hnědé |
|
|
|
| Dexter |
|
|
|
| Pinzgauer |
|
|
|
| Chianina |
|
|
|
| Uckermärker |
|
|
|
|
Zápisy výroční členské schůze
|
|
Prezentace Vodička.pdf, 335 kB |
10. 9. 2020 |
Ing. Jan Vodička (Ministerstvo zemědělství): Zlepšení životních podmínek skotu chovaného v systému bez tržní produkce mléka |
|
|
Prezentace Šír.pdf, 1 MB |
10. 9. 2020 |
Ing. Jiří Šír (Ministerstvo zemědělství): SZP - strategie Farm to fork a k biodiverzitě, agrární zahraniční obchod ČR |
|
|
Zápis VČS 2020.pdf, 734 kB |
10. 9. 2020 |
Zápis z výroční členské schůze ČSCHMS (včetně zprávy revizní komise a usnesení) konané dne 10.9.2020, Hotel Skalský Dvůr Lísek |
|
|
Prezentace Pšenková.pdf, 1 MB |
9. 9. 2020 |
Ing. Ilona Pšenková, Ph.D. a kol. (CEITEC VFU): Strongylidní hlístice, parazitární stálice u skotu na pastvinách. Jak je to s rezistencemi?
|
|
|
Prezentace Václavek.pdf, 2 MB |
9. 9. 2020 |
MVDr. Petr Václavek, Ph.D. (Státní veterinární ústav Jihlava): Monitoring původců helmintóz v chovech masného skotu a analýza anthelmintické rezistence a genetické diverzity |
|
|
Prezentace Modrý.pdf, 5 MB |
9. 9. 2020 |
Prof. MVDr. David Modrý, Ph.D. a kol. (Fakulta veterinárního lékařství VFU Brno a CEITEC VFU): Rostoucí výskyt bachorových motolic u skotu na pastvinách: hrozba nebo ne?
|
|
|
Prezentace Dusík.pdf, 4 MB |
9. 9. 2020 |
Miroslav Dusík (Česká společnost ornitologická): Možnosti biologické ochrany před drobnými hlodavci |
|
|
Prezentace Smetana.pdf, 275 kB |
9. 9. 2020 |
doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D. (JČU - katedra Potravinářských biotechnologií a kvality zemědělských produktů): Legislativní požadavky ve vztahu k provozu bourárny a prodeji hovězího masa ze dvora
|
|
|
Prezentace Kouřil.pdf, 1 MB |
9. 9. 2020 |
Ing. Michal Kouřil (NETTO Electronics s.r.o.): Využití vážicích a informačních systémů při zpracování masa. Praktická ukázka - bourárna |
|
|
|